Over

Wij zijn Caroline en Stephanie.

Caroline woont al haar hele leven dicht bij de zee. CuraƧao, Den Helder, Castricum, Voorschoten en nu is zij neergestreken in Middelburg. Zij voelt zich een kind van de zee.

Caroline doet haar inspiratie op tijdens haar reizen over de wereld. De schilderijen, maar ook andere kunst, verbeelden haar inzichten en aspiraties van de indrukken overdag. Deze worden tijdens haar (dag)dromen verwerkt in kleur en vervolgens visueel gemaakt op doek, paneel of papier. Caroline werkt graag met gemengde technieken op linnen, hout en papier. Ook gebruikt zij materialen uit het dagelijks leven. Zij verbindt niet alleen haar droomwereld met de werkelijkheid. Zij biedt in haar kunst afwisselend spanning, rust en spiritualiteit.

Stephanie bundelt sinds de zomer van 2017 haar creativiteit met haar moeder in Caroline Rullens Arts & Gifts. Caroline en Stephanie vinden beiden dat kunst veel meer te bieden heeft en dat mensen hun leven meer kleur moeten geven. Dit kun je terugzien bij Caroline Rullens Arts & Gifts, waar nu ook home accessoires, sieraden en gifts te vinden zijn Kijk hier voor voorbeelden.
Samen brengen zij die op de markt onder de noemer: Arts & Gifts.

In Middelburg zijn in zowel het atelier aan huis, als in de woonomgeving, de kunst, home accessoires en sieraden te bezichtigen.

Maak gerust een afspraak!

(via: carolinerullens@gmail.com)

Tot ziens!

Follow Me on Pinterest